Atgriešanās bērnības atmiņās ar vienkāršu, bet neaizmirstamu desertu – kakao šokolādes kremu, kas bija iecienīts padomju laiku ēdnīcās. Smalks kakao aromāts, maiga konsistence un nostalģiska pēcgarša, kas spēj aizvest uz pagātni.
Šis ir vienkārši pagatavojams deserts, un, manuprāt, ikviens to varēs viegli pagatavot. Vienīgais izaicinājums, iespējams, varētu būt želatīns.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Pagatavošanas gaita:
1. Gatavoju palielā traukā, tāpēc sastāvdaļas arī ir norādītas pavairāk, bet vispār to daudzums arī ir atkarīgs no trauka lieluma.
Foto avots: spoki.lv
Ieegāju Rīgas veikalā, lai nopirktu ādas apavus un man sāka trīcēt rokas
2. Krējumam pievieno cukuru un kakao. Visu kopā ar mikseri kuļ tik ilgi, līdz masa ir vismaz divreiz palielienājusies.
Foto avots: spoki.lv
3. Gatavo kakao krēma masu pārlej uz vēlamo trauku. Tad sagatavo želatīnu un izlej pa visu trauku, un iemaisa to masā ar karoti. Liek iekšā ledusskapī uz dažām stundām vai pat uz nakti.
Aptiniet cepeškrāsns restes ar foliju – efekts ir ļoti noderīgs un pārsteidzošs
Foto avots: spoki.lv
Tālāk seko svarīgs solis!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Francijā olas vāra tikai šādi – kulinārijas triks, kā ar vienu kustību viegli noņemt čaumalasby Anete Vītola
- Lieldienās jāceļas agri un jādedzina zaļa svece: spēcīgi senlatviešu rituāli, lai piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestībuby Laura Blūma
- Kā pareizi pagatavot kraukšķīgas kartupeļu pankūkas – šefpavāra padomiby Anete Vītola